budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Понедељак, 03 Јун 2013

ПОЗИВ ЗА АДВОКАТСКЕ УСЛУГЕ

grb-opstine-zitoradja

На основу одлуке Комисије за раскид уговора са Пор, Вернер и Вебер, Прокупље д.о.о, бр: сл/013-01, од 01. јуна 2013. године, Скупштина општине Житорађа упућује позив Адвокатима и адвокатским канцеларијама да за потребе СО Житорађа ураде следеће:

  • Анализу Уговора са Пор, Вернер и Вебер, Прокупље д.о.о и начин раскида уговора,
  • Заступање општине Житорађа у поступку раскида уговора.

Уговор, Одлукa СО Житорађа о раскиду уговора и одговор Пор, Вернер и Веберa, Прокупље д.о.о могу се преузети лично у Општинској управи општине Житорађа или захтевом на е-адресe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. и This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Рок за преузимање документације и достављање одговора је до 12. јуна 2013. године у 12.оо сати. Одговор (понуду) доставити лично, затворену у коверти или на наведене е-адресе, са назнаком: Комисији за раскид уговора са Пор, Вернер и Вебер, Прокупље д.о.о. Понуде доставити искључиво на србском језику, ћириличким писмом.

 

У Житорађи, 03. јун 2013. године.

Позив се може преузети овде.

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.