budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Петак, 15 Септембар 2017

ОБАВЕШТЕЊЕ О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

zitoradja-srednji-grb

ОПШТИНА ЖИТОРАЂА - Општинска управа

Одељење за привреду и финансије

објављује

 ОБАВЕШТЕЊЕ

О ПОДНЕТОМ ЗАХТЕВУ ЗА ДАВАВАЊЕ САГЛАСНОСТИ

НА СТУДИЈУ О ПРОЦЕНИ УТИЦАЈА НА ЖИВОТНУ СРЕДИНУ

Надлежни орган обавештава јавност да је носилац пројекта „Soylemez – rubber & plastic“, доо , из Житорађа, поднео захтев за давање сагласности на Студију о процени утицаја на животну средину пројекта „Пренаменa објекта у оквиру фабричког комплекса фабрике „Soylemez – rubber & plastic“, на катастарској парцели број 5300/67, КО Житорађа, општина Житорађа.

Увид у Студију о процени утицаја затеченог стања на животну средину пројекта може се извршити у просторијама надлежног органа општине Житорађа, до 05.10.2017.год, у канцеларији број 22, и на сајту општине Житорађа http://www.zitoradja.org/.

Јавна расправа и презентација Студије о процени утицаја биће одржана 05.10.2017.год., у времену од 1000 часова, у малој сали општине Житорађа.

 

Начелник општинске управе

Зоран Сталевић

 Студија о процени утицаја на животну средину се може преузети ОВДЕ

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.