budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Петак, 06 Октобар 2017

РЕШЕЊЕ О ДОДЕЛИ СРЕДСТАВА

zitoradja-srednji-grb

На основу члана 57. Статута општине Житорађа („Службени лист града Ниша“ број: 80/2008, 36/2013 и 4/2015), члана 25. ст. 1. Закона о јавном информисању и медијима („Службени гласник Републике Србије“ број 83/14, 58/15, 12/16-аутентично тумачење), члана 24. ст. 1. Правилника о суфинансирању пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања („Службени гласник Републике Србије“ број: 16/16 и 8/17), Одлуке о Буџету општине Житорађа за 2017. годину („Службени лист града Ниша“ број: 152/2016) и предлога Комисије за оцену пројеката поднетих на јавни позив за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији општине Житорађа за 2017. годину, председник општине Житорађа, дана 03.10.2017. године, доноси

Р Е Ш Е Њ Е

о додели средстава из Буџета општине Житорађа којима се остварује јавни интерес у области јавног информисања на територији општине житорађа за 2017.годину

Решење се може преузети ОВДЕ

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.