budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Петак, 28 Јун 2019

ЈАВНИ ПОЗИВ КОМИСИЈЕ ЗА НАГРАДЕ И ПРИЗНАЊА

zitoradja-veliki-grb

Комисија за награде и признања Скупштине општине Житорађа, на седници одржаној 27. јуна 2019. године, донела је одлуку за расписивање Јавног позива за подношење предлога и пријава за доделу признања поводом општинске Славе, Петровдана. Утврдила је и покренула поступак за доделу Петровданске повеље, захвалница и похвалница за 2019.године, поводом славе општине Житорађа СВЕТИ АПОСТОЛИ ПЕТАР И ПАВЛЕ“ који се сваке године пада 12. јула.

Грађани, правна лица, предузећа, установе и органи локалне самоуправе и остале организације, позвани су да поднесу своје иницијативе за доделу награде поводом општинске Славе општине Житорађа “СВЕТИ АПОСТОЛИ ПЕТАР И ПАВЛЕ“ за 2019. годину

Петровданска Повеља (једна)

Петровданска Повеља, као посебно признање, може се доделити за резултате у раду у областима: науке, културе, уметности, књижевности и свим видовима уметничког стваралаштва, за постигнућа у области новинарства и публицистике, планирања и унапређења и заштите животне средине, спорта, здравства, социјалног-хуманитарног рада, привредног развоја, друштвеног живота, доброчинства, пожртвовања и пружање помоћи другима, допринос заједници и развоју заједништва и духовности и за допринос у очувавању традиције нашег народа и морално-етичких вредности и из других области од значаја .

Захвалнице и Похвалнице

За постигнуте успехе и резултате у свим сферама.(Школство, здраство, спорт, итд)

Писмене предлоге са образложењем у складу са јавним позивом, доставити у писарници општинске управе општине Житорађа или на е-адресу  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , са назнаком "Комисији за награде и признања Скупштине општине Житорађа", почев од 01.07.2019 године. Предлоге писане и у електронској форми доставити најкасније до 08.07. 2019. године, до 12.оо сати.

Неблаговремени предлози и иницијативе се неће узимати у разматрање.

Комисија за награде и признања

У Житорађи, 28.06.2019.

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.