budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Понедељак, 13 Јануар 2020

КОНКУРС ЗА ДОДЕЉИВАЊЕ СВЕТОСАВСКЕ ПОВЕЉЕ

mali grb srbije

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

ТОПЛИЧКИ УПРАВНИ ОКРУГ

Број: 921-65-1/2020-01

09.01.2020. годинe

Прокупље

ОБЈАВЉИВАЊЕ КОНКУРСА

Топлички управни округ и установе културе поводом Светог Саве додељују Светосавску повељу најистакнутијим појединцима и институцијама из области привреде, просвете, здравства, културе, спорта и вере.

Појединци и институције које буду предложенe за ово престижно признање требало би да испуњавају следећа мерила:

- Да су на свом радном месту и ван њега, својим личним примером, залагањем, ентузијазмом и несебичношћу допринели да се услови рада побољшају, створи позитивна атмосфера која подразумева сарадњу, толеранцију, међусобно уважавање и да се у тим пословима руководе врхунским професионалним мерилима.

- Да су из своје области објављивали неки рад којим се одређена струка подиже на виши цивилизацијски ниво.

- Да су својим деловањем учинили да се за Топлицу чује у ширим просторима и да су афирмишући себе, афирмисали и средину у којој живе и која у њих улаже.

- Да су у јавности познати као хуманисти и особе које се ни на који начин нису компромитовале, ни у верском ни у световном смислу.

- Речју да су својим идејама, чином и животом достојни да понесу признање које носи име највећег српског просветитеља.

Предлоге са обавезним образложењем, можете доставити Топличком управном округу на адресу Топлички управни округ, улица Таткова број 2, 18400 Прокупље или путем е-адресе: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. најкасније до 21.01.2020. године.

 

НАЧЕЛНИК

ТОПЛИЧКОГ УПРАВНОГ ОКРУГА

Милан Аранђеловић

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.