budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Понедељак, 16 Март 2020

ОДЛУКА ОПШТИНСКОГ ШТАБА

zitoradja-srednji-grb

РЕПУБЛИКА СРБИЈА

ОПШТИНА ЖИТОРАЂА

Број 87-419/2020-01

16. март 2020. године

Житорађа

ОДЛУКА ОПШТИНСКОГ ШТАБА

Након одржане ванредне седнице општинског штаба доносе се следеће мере:

  1. Од понедељка 16. марта 2020. године налаже се спровођење наредбе за скраћење радног времена угоститељских објеката (ресторана, кафића, барова и осталих угоститењских објеката) од 08.оо до 20.оо часова. У угоститељским објектима током радног времена у затвореним просторијама дозвољено је присуство највише педесет лица као и то да за столом седе највише два лица једно преко пута другог.
  2. Начелнику општинске управе издата је наредба да омогући рад од куће тешким хроничним болесницима и лицима старијим од 60 година.
  3. Општински штаб за ванредне ситуације ангажује поверенике и заменике повереника цивилне заштите на пословима заштите и спасавања по месним заједницама да буду у приправности у случају потреба за достављањем дезинфекционих средстава и друго угроженом становништву.
  4. Одређен је број телефона на који се грађани могу обратити за сву потребну помоћ као и лице задужено за јављање.

Број телефона – 027/240-550 и 027/8362-079

На телефоне ће одроварати дежурни лекар као дежурни техничар

 

Записничар:Милан Станковић

Командант Штаба: Иван Станојевић

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.