budzet opstine informator za dobijanje gradjevinskih dozvola
Print
Уторак, 03 Новембар 2020

КОНКУРС ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ ФИНАНСИЈСКИХ СРЕДСТАВА

 zitoradja-srednji-grb

У оквиру пројекта „Подршка запошљавању младих у сектору воћа и поврћа у Топличком округу“ који се реализује уз финансијску подршку Краљевине Норвешке преко пројекта „Норвешка за вас – Србија“, кроз активности на терену Канцеларије Уједињених Нација за пројектне ускуге Унопс и Фондацијом Ана и Владе Дивац, а у сарадњи са општинама Блаце, Житорађа, Куршумлија и градом Прокупљем, Фондација Ана и Владе Дивац расписује:

КОНКУРС

ЗА ДОДЕЛУ БЕСПОВРАТНИХ ФИНАНСИЈСКИХ СРЕДСТАВА И МЕНТОРСКЕ ПОДРШКЕ ЗА РЕАЛИЗАЦИЈУ ПОСЛОВНИХ ИДЕЈА У ОБЛАСТИ ПРЕРАДЕ ВОЋА И ПОВРЋА У ТОПЛИЧКОМ ОКРУГУ

 

Конкурсом је предвиђена подршка предузетницима, малим и средњим предузећима, удружењима, задругама и социјалним предузећима који се баве прерадом воћа и поврћа, а регистровани су на подручју Топличког округа. Укупно ће бити подржано 10 корисника. Подршка подразумева:

За све информације преузмите документацију испод:

КОНКУРС

ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР

Продужен је рок за конкурисање

eu

Интернет страница је редизајнирана у оквиру пројекта „Увођење ЕУ корпоративног модела побољшања услуга у Житорађи“, који финансира Европска унија у оквиру програма Exchange 3, а спроводи општина Житорађа. За садржај ове странице искључиво је одговорна Општина Житорађа и онa не представља званичан став Европске уније.